Το Μέλος του Σ.Δ.Π.Ρ. κ. Σταυρουλάκης Ραφαήλ, ορίσθηκε από την Κ.Ε.Δ./Ε.Π.Ο. σε αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας, μεταξύ των ομάδων ΑΡΗΣ ΣΟΥΔΑΣ – ΑΠΟ ΚΑΡΑΒΑ, την Κυριακή 05/09/2021 και ώρα 17:00 μ.μ.. Βοηθοί του θα είναι οι κκ. Βαρβαντάκης Ματθαίος και Βλαχάκης Γεώργιος, άπαντες από το Ρέθυμνο. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο κ. Φουκάκης Γεώργιος από το Ηράκλειο.

Τo Μέλος του Σ.Δ.Π.Ρ.  κ. Λιοδάκης Εμμανουήλ ορίσθηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ ως Β΄ Βοηθός Διαιτητής και ο κ. Κοκοτάκης Μιχαήλ (Λασιθίου) ως Α΄ Βοηθός Διαιτητής σε αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας, μεταξύ των ομάδων ΑΟ ΓΙΟΥΧΤΑΣ – ΓΠΣ ΑΛΜΥΡΟΣτην Κυριακή 29/08/2021 και ώρα 17:00 μ.μ.. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο κ. Ταμπουρατζής Μιχαήλ (Λασιθίου) και παρατηρητής Διαιτησίας ορίστηκε ο κ. Χατζηδάκης Γεώργιος από τα Χανιά.

Το Μέλος του Σ.Δ.Π. Ρεθύμνου και Πρόεδρος της Ε.Δ. Ρεθύμνου κ. Δελήμπασης Κυριάκος, ορίσθηκε από την Κ.Ε.Δ. – Ε.Π.Ο ως παρατηρητής διαιτησίας σε αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας, την Κυριακή 29-08-2021 στον αγώνα ΑΕ ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ – ΑΠΟ ΑΗΗΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ, με ώρα έναρξης 17:00 μ.μ.. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο κ. Μανδαλενάκης Εμμανουήλ με βοηθούς διαιτητές τον κ. Σφακιανάκης Δημήτριος και τον κ. Μάτσας Κωνσταντίνος, άπαντες από το Ηράκλειο.

Το Μέλος του Σ.Δ.Π. Ρεθύμνου και αναπληρωτής Πρόεδρος της Ε.Δ. Ρεθύμνου κ. Χριστοδουλάκης Δημήτριος, ορίσθηκε από την Κ.Ε.Δ. – Ε.Π.Ο ως παρατηρητής διαιτησίας σε αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας, το Σάββατο 28-08-2021 στον αγώνα ΑΟ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ – ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ, με ώρα έναρξης 17:00 μ.μ.. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο κ. Μαυραντωνάκης Νικόλαος (Χίου) με βοηθούς διαιτητές τον κ. Δασκαλάκη Ιωάννη (Ηρακλείου) και τον κ. Βισκαδούρο Αλέξανδρο |(Ηρακλείου).