Το Μέλος του Σ.Δ.Π.Ρ.  κ. Λιοδάκης Εμμανουήλ, ορίσθηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ ως Α΄ Βοηθός Διαιτητής μαζί με τον κ. Οβάκογλου Ευάγγελος ως Β΄ Βοηθός Διαιτητής σε αγώνα Γ΄ Εθνικής, την Κυριακή 12-12-2021, μεταξύ των ομάδων ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΡΗΤΗΣ – ΓΙΟΥΧΤΑΣ και ώρα 15:00 μ.μ.. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο κ. Αντωνίου Δημήτριος (Χανίων) και παρατηρητής Διαιτησίας ορίστηκε ο κ. Παπαδάκης Εμμανουήλ από το Λασίθι.

Το Μέλος του Σ.Δ.Π. Ρεθύμνου και Πρόεδρος της Ε.Δ. Ρεθύμνου κ. Δελήμπασης Κυριάκος, ορίσθηκε από την Κ.Ε.Δ. – Ε.Π.Ο ως παρατηρητής διαιτησίας σε αγώνα Γ΄ Εθνικής, την Κυριακή 12-12-2021 στον αγώνα ΑΕ ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ – ΠΟ ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΥ, με ώρα έναρξης 15:00 μ.μ.. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο κ. Τρίγκας Νικόλαος με βοηθούς διαιτητές τον κ. Μαυρεδάκη Νεκτάριο και τον κ. Πέτσα Δημήτριο, άπαντες από τα Χανιά.

Το Μέλος του Σ.Δ.Π. Ρεθύμνου και Αν. Πρόεδρος της Ε.Δ Ρεθύμνου κ. Χριστοδουλάκης Δημήτριος, ορίσθηκε από την Κ.Ε.Δ. – Ε.Π.Ο ως παρατηρητής διαιτησίας σε αγώνα Γ΄ Εθνικής, την Κυριακή 12-12-2021 στον αγώνα ΑΡΗΣ ΣΟΥΔΑΣ – ΑΛΜΥΡΟΣ με ώρα έναρξης 15:00 μ.μ.. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο κ. Μόσχου Δημήτριος με βοηθούς διαιτητές τον κ. Καφασέκης Εμμανουήλ και τον κ. Κοκοτάκης Μιχαήλ, άπαντες από το Λασίθι.