Το Μέλος του Σ.Δ.Π.Ρ. κ. Σταυρουλάκης Ραφαήλ, ορίσθηκε από την Κ.Ε.Δ./Ε.Π.Ο. σε αγώνα Γ΄ Εθνικής, μεταξύ των ομάδων ΑΟ ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΡΗΤΗΣ – ΠΟ ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΥ, την Κυριακή 31/10/2021 και ώρα 15:00 μ.μ.. Βοηθοί του θα είναι οι κκ. Βλαχάκης Γεώργιος και Λιοδάκης Εμμανουήλ, άπαντες από το Ρέθυμνο. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο κ. Tριανταφύλλου Γεώργιος από τα Χανιά.

Το Μέλος του Σ.Δ.Π. Ρεθύμνου και Πρόεδρος της Ε.Δ. Ρεθύμνου κ. Δελήμπασης Κυριάκος, ορίσθηκε από την Κ.Ε.Δ. – Ε.Π.Ο ως παρατηρητής διαιτησίας σε αγώνα Γ΄ Εθνικής, την Κυριακή 31-10-2021 στον αγώνα ΑΛΜΥΡΟΣ – ΡΟΥΦ, με ώρα έναρξης 15:00 μ.μ.. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο κ. Ταμπουρατζής Μιχαήλ με βοηθούς διαιτητές τον κ. Θεοδωσάκη Ζαχαρία και τον κ. Καφεσάκη Εμμανουήλ, άπαντες από το Λασίθι.

Το Μέλος του Σ.Δ.Π. Ρεθύμνου και Αναπληρωτής Πρόεδρος της Ε.Δ. Ρεθύμνου κ. Χριστοδουλάκης Δημήτριος, ορίσθηκε από την Κ.Ε.Δ. – Ε.Π.Ο ως παρατηρητής διαιτησίας σε αγώνα Γ΄ Εθνικής, την Κυριακή 31-10-2021 στον αγώνα ΑΕ ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ – ΑΡΗΣ ΣΟΥΔΑΣ, με ώρα έναρξης 15:00 μ.μ.. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο κ. Βασάκης Εμμανουήλ με βοηθούς διαιτητές τον κ. Μπλαβάκης  Εμμανουήλ και τον κ. Δασκαλάκης Ιωάννης, άπαντες από το Ηράκλειο.